1.3.16

Sew Many Dresses, Sew Little Time

Tilasin Facebookin Saumanvara-ryhmässä käydyn keskustelun innoittamana Tnaya Whelanin Sew Many Dresses, Sew Litle Time - the Ultimate Dressmaking Guide -kirjan. Minulla oli suuret odotukset ja täytyy tunnustaa, että ne täyttyivät. Kirja on pikaisen ensiselauksen perusteella ihana ja juuri sellainen, kuin odotin! 




Kirjan kaavoja yhdistelemällä ja muokkaamalla on mahdollista ommella yli 200 erilaista mekkoa. Sisälysluettelo antaa vihjeitä siitä, mitä kirja pitää sisällään. Eri vartalo-, pääntie-, hiha- ja hamevariaatioiden lisäksi kirjassa on myös vinkkejä kaavan sovittamiseen ja muokkaamiseen omalle vartalolle sopivaksi. 






Kaava-arkit sijaitsevat kätevästi omassa kauniissa pahvitaskussa kirjan lopussa. Ainoa miinus kirjalle tulee siitä, että kaava-arkkeihin ei ole merkitty kaavojen kohdalle kokoja. Ne joutuu siis itse laskemaan. Eri koot on sentään merkitty hieman eri sävyillä, koot 1-4 mustalla, 5-8 tummanharmaalla ja koot 9-12 vaaleanharmaalla. Ei kovin kätevää, mutta toisaalta itse ainakin joudun mittaaamaan sopivan koon kaavasta ja vertaamaan sitä omiin mittoihin, joten en usko tuon hirveästi haittaavan. Viivan seuraaminen on ehkä hieman hankalaa. 




Langan- ja kankaanostolakko meinaa hieman rakoilla, kun katselee näitä kesäisen ihania puuvillamekkoja. Kurkkaus lanka- ja kangaskaappeihin pitää kuitenkin pään kylmänä. 


7 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta!

    VastaaPoista
  2. Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

    VastaaPoista
  3. Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
    Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
    Penasarankan Game nya Seperti apa???
    Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

    VastaaPoista
  4. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
    kebetulan lagi cara tentang hal ini.

    VastaaPoista
  5. Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

    Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

    VastaaPoista
  6. Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!